Imprimir aquesta pàgina

Qui som i què fem?

Logo

 

Som una associació cultural constituïda legalment des de març de 2010, integrada en la Federació Coordinadora de Muixerangues i que aplega una colla de gent, de totes les edats, interessada a recuperar les nostres arrels i la nostra identitat pròpia com a poble. Volem tornar a fer nostres les tradicions, els costums, els balls, la forma de fer festa, en definitiva, de fer cultura.

Cultura popular perquè és feta pel poble, unit en un esforç comú per alçar la seua obra, la teua, la nostra, la de totes i tots. Tu també pots tocar el cel amb nosaltres!

Entre els nostres objectius destaca l’impuls de les festes al carrer, amb la mirada posada en omplir les places de gent, barrejar joves i menuts, persones majors i de totes les edats en una activitat divertida en què tothom tinga cabuda, on tots i totes col·laboren en un sol objectiu comú: la unitat i la força imprescindibles per a enlairar-nos...

Com en tota activitat en grup, no hi falta el treball en equip, la confiança, el respecte, l’empatia, el valor i, fins i tot, el lideratge. Tots aquests valors es fomenten i són necessaris en la muixeranga, on a més hi ha alegria i ganes de fer colla i fomentar les relacions humanes, cosa que a nosaltres com a valencianes i valencians, com a ciutadanes i ciutadans de València, ens fa molta falta.


footer